Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hoş olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Rüyada sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle namaz kılmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölen kişiyle namaz kılmak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişinin namaz kıldığını görmek kazancın daha da arttırılacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin cenaze namazını kılmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada başka bir kişinin namaz kıldığını görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin namaz kıldığını görmek atılıma geçeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments