Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle namaz kılmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişiyle namaz kılmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişinin namaz kıldığını görmek keyfinin yerine geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hüsrana uğratacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kişinin namaz kıldığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin namaz kıldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişinin cenaze namazını kılmak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments