Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin mutlu olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin mutlu olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin mutlu olduğunu görmek işinde terfi edeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin mutlu olduğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Rüyada bir kişinin mutlu olduğunu görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle mutlu olmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalettir.

Rüyada ölen kişiyi mutlu görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle mutlu olduğunu görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi mutlu görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, makam edineceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle mutlu olmak moralinin bozulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının mutlu olduğunu görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada anne babayı mutlu görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments