Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi mutlu görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi mutlu görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi mutlu görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi mutlu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle mutlu olmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle mutlu olduğunu görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle mutlu olmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi mutlu görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işarettir.

Rüyada ölen kişiyi mutlu görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin mutlu olduğunu görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle kendini mutlu görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, gelişim içine gireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başkasıyla mutlu görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments