Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mutlu olduğunu görmek

Rüyada başkasının mutlu olduğunu görmek

Rüyada başkasının mutlu olduğunu görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının mutlu olduğunu gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Rüyada ölü birini mutlu görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mutlu bir haber almak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Rüyada biriyle mutlu olmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını mutlu görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenip mutlu olduğunu görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını çok mutlu görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablayı mutlu görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments