Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin edep yerini görmek

Rüyada bir kişinin edep yerini görmek

Rüyada bir kişinin edep yerini görmek güven kaybı yaşanacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin edep yerini gördüyseniz:

  • Görüşmeler artıyor.

Rüyada bir kişinin edep yerini görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayanın edep yerini görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, elindekileri de yitireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada edep yerini kıllı görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Rüyada eşinin edep yerini görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının edep yerini görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada kendi edep yerini görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına yorulur.

Rüyada edep yerini yıkamak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Rüyada bayan edep yeri görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments