Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin yemek yediğini görmek

Rüyada başka birinin yemek yediğini görmek

Rüyada başka birinin yemek yediğini görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, hileye, fesada bulaşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin yemek yediğini gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Rüyada başkalarına yemek yedirmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının yemek yediğini görmek yaşanan yokluğun biteceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin yemek yediğini görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının insan eti yediğini görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada başka birinin tatlı yediğini görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işarettir.

Rüyada başka birinin insan eti yediğini görmek yeni kişilerle tanışacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin çiğ et yediğini görmek maddi açıdan nefes alınacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments