Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kasa meyve görmek

Rüyada bir kasa meyve görmek

Rüyada bir kasa meyve görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kasa meyve gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Rüyada kasayla meyve görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine rivayet eder.

Rüyada boş meyve kasası görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, her zaman sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasa kasa meyve görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, yerinde saymayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir kasa meyve görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kasalarla meyve görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada meyve kasası görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kasada meyve görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasada para görmek maddi açıdan rahata erileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments