Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının gençleştiğini görmek

Rüyada bir kadının gençleştiğini görmek

Rüyada bir kadının gençleştiğini görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının gençleştiğini gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada hamile genç kadın görmek bazı kaynakların tükeneceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir kadını genç görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulur.

Rüyada bir kadının gençleştiğini görmek aniden evlilik kararı alacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadının gençleştiğini görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç kadını öpmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kadınla evlenmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada genç kadınla konuşmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadını genç görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments