Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadından kaçmak

Rüyada bir kadından kaçmak

Rüyada bir kadından kaçmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çekilen acıların unutulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadından kaçmak gördüyseniz:

  • Olaylara alışılmadık bir açıdan bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada bir kadından kaçmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, hastalıklarının son bulacağına, iyi günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kadından kaçmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadından kaçmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadından kaçmak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çözüm yolları bulamayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadınla kaçmak kurulu bir düzene sahip olacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına inanılır.

Rüyada çığdan kaçmak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işarettir.

Rüyada evliyken başkasına kaçmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada boğadan kaçmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, adından konuşulur olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments