Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın tarafından takip edilmek

Rüyada bir kadın tarafından takip edilmek

Rüyada bir kadın tarafından takip edilmek amaçlarına ulaşmaya, borçların artacağına, sıkıntılar son bulacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadın tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Rüyada bir kadın tarafından takip edilmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından takip edilmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Rüyada yılan tarafından takip edilmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin tarafından takip edilmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işarettir.

Rüyada sevgili tarafından takip edilmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada aslan tarafından takip edilmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada bir adam tarafından takip edilmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Rüyada polis tarafından takip edilmek kötü duygularından arınacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments