Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın tarafından kaçırıldığını görmek

Rüyada bir kadın tarafından kaçırıldığını görmek

Rüyada bir kadın tarafından kaçırıldığını görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadın tarafından kaçırıldığını gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Rüyada bir kadın tarafından kaçırıldığını görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından kaçırılmak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam tarafından kaçırılmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, beklenilen takdiri alacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından kaçırılmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına alamet eder.

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına alamet eder.

Rüyada başkası tarafından kaçırılmak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada şeytan tarafından kaçırılmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, eline haram para geçeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kendini toparlayamayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments