Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından kaçırılmak

Rüyada başkası tarafından kaçırılmak

Rüyada başkası tarafından kaçırılmak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kaçırılmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Rüyada sevgilisi tarafından kaçırılmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada uzaylılar tarafından kaçırılmak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada başkası tarafından kaçırılmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada terörist tarafından kaçırılmak rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü tarafından kaçırılmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada birileri tarafından kaçırılmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments