Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir işe başlamak

Rüyada yeni bir işe başlamak

Rüyada yeni bir işe başlamak gelirinin eksileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinin darlık içinde kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir işe başlamak gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizin için özel bir kişiyle yapacağınız planlar duygusal anlamda ilişkiyi derinleştirebilir.

Rüyada yeni işe başlamak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada yeni bi işe başlamak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, işlerinin başarılı olacağına yorulur.

Rüyada yeni bir işe başlamak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, muradın yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada eski işine başladığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iş başlamak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, rakiplerin üzüleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bir yerde işe başladığını görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski işine başlamak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments