Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı hasta insan görmek

Rüyada yaşlı hasta insan görmek

Rüyada yaşlı hasta insan görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı hasta insan gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Rüyada yaşlı hasta insan görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hasta ve yaşlı görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulur.

Rüyada yaşli hasta kadin görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, insanlarla tartışacağına delalet eder.

Rüyada hasta yaşlılar görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Rüyada hasta yaşlı birini görmek borçları varsa ödeyeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın hasta görmek onlar için çabalayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, mal sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments