Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hastaya kan vermek

Rüyada bir hastaya kan vermek

Rüyada bir hastaya kan vermek ilim ve irfan sahibi olunacağına, adının yayılacağına, ondan faydalanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir hastaya kan vermek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Rüyada hastaya kan vermek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta birine kan vermek büyük bir işe kavuşacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir hastaya kan vermek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, maddi gücünün artacağına işarettir.

Rüyada hastanın kan kustuğunu görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada halıda kan görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işarettir.

Rüyada kan kokusu görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalettir.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, isteklerine kulak vereceğine, huşu içinde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan bulmak büyük çaba sarfedeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments