Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evden kovulmak

Rüyada bir evden kovulmak

Rüyada bir evden kovulmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, büyük başarılar kazanacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir evden kovulmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Rüyada bir evden kovulmak sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına yorulur.

Rüyada babası tarafından evden kovulmak geleceğe daha umut dolu bakacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada evden kovulduğunu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada evden kovulmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına inanılır.

Rüyada kapıdan kovulmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine yorulur.

Rüyada akraba evinden kovulmak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, aile hayatının hayır getireceğine yorulur.

Rüyada düğünden kovulmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada işyerinden kovulduğunu görmek yaşam refahının düşeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments