Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden kovulduğunu görmek

Rüyada evden kovulduğunu görmek

Rüyada evden kovulduğunu görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada evden kovulduğunu gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada babası tarafından evden kovulmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret eder.

Rüyada bir evden kovulmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada evden kovulmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evden kovulduğunu görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet eder.

Rüyada kovulduğunu görmek üzüntülerinin son bulacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yarar sağlamayacağına inanılır.

Rüyada camiden kovulduğunu görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi evinden kovulmak geçim derdi yaşamayacağına, neşenin yerine geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada başkasının evinden kovulmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments