Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıdan kovulmak

Rüyada kapıdan kovulmak

Rüyada kapıdan kovulmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kapıdan kovulmak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Rüyada kapıdan kovulmak rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Rüyada kiliseden kovulmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yanlış anlaşılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Rüyada işte kovulmak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünden kovulmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin evinden kovulmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına delalettir.

Rüyada akraba evinden kovulmak attığı her adımı düşüneceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ısten kovulmak o işten ekmek yiyeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada okuldan kovulduğunu görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments