Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılmaya çalışmak

Rüyada kaçırılmaya çalışmak

Rüyada kaçırılmaya çalışmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaçırılmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Rüyada evden kaçmaya çalışmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaçırılmaya çalışmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kaçmaya çalışmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapisten kaçmaya çalışmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada birinden kaçmaya çalışmak aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada bir evden kaçmaya çalışmak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments