Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıl almak

Rüyada akıl almak

Rüyada akıl almak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Rüyada akıl almak gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Rüyada akıl hastanesine gitmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akıl vermek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işaret etmektedir.

Rüyada akıllı telefon görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendini akıl hastanesinde görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada akıllı olmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada akıl hastanesinden kaçmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada akıl hastanesine yatmak geçmişini arkada bırakacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada akıl hastası olduğunu görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments