Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıl vermek

Rüyada akıl vermek

Rüyada akıl vermek yağmur yağmamasına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akıl vermek gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Rüyada akıllı köpek görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, dara düşeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada akıl almak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada akıl hastanesi görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine tabir olunur.

Rüyada birine akıl vermek işlerinin çok yolunda gideceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada akıl vermek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada akıl hastanesinden kaçmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada akıl hastanesine yatmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada akıl hastası olduğunu görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, üzgün ve hasta olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments