Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşyayı unutmak

Rüyada bir eşyayı unutmak

Rüyada bir eşyayı unutmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, bol bol moral depolanacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işarettir.

Rüyada bir eşyayı unutmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Rüyada bir eşyanı unutmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir eşyayı unutmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada eşyasını unutmak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada otobüste eşya unutmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşyalarını unutmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret eder.

Rüyada eşya unutmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalettir.

Rüyada evde eşya unutmak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet eder.

Rüyada çantasını unutmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments