Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten beyaz çiçek almak

Rüyada bir erkekten beyaz çiçek almak

Rüyada bir erkekten beyaz çiçek almak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çok üst mevkilere geleceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada bir erkekten beyaz çiçek almak gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Rüyada bir erkekten beyaz çiçek almak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yeşil çiçek görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çiçek bahçesi görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ve beyaz çiçek görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve sarı çiçek görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada ağaçta beyaz çiçek görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çiçek hediye almak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı beyaz çiçek görmek kötü ve zor günler geçireceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments