Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle yattığını görmek

Rüyada bir erkekle yattığını görmek

Rüyada bir erkekle yattığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, dertlerinden arınacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, parasal krizler yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekle yattığını gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri almanızda fayda var.

Rüyada bir erkekle yattığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada yatakta yatan erkek görmek insanlarla arasının iyi olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada yatakta yatan bir erkek görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, durumun değişmesine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yerde yatan erkek görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işarettir.

Rüyada yatakta bir erkekle yattığını görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalettir.

Rüyada yatan erkek görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, talihinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin yattığını görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla yattığını görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments