Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatan erkek görmek

Rüyada yatan erkek görmek

Rüyada yatan erkek görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, onlara çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatan erkek gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Rüyada erkek arkadaşıyla yattığını görmek sözleri tutulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, zorluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yerde yatan erkek görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada yatakta yatan erkek görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta bir erkekle yattığını görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Rüyada bir erkekle yattığını görmek büyük başarı kazanacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin yattığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulur.

Rüyada yatakta yatan bir erkek görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, makamının artacağına inanılır.

Rüyada yatan erkek görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments