Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin yardım ettiğini görmek

Rüyada bir erkeğin yardım ettiğini görmek

Rüyada bir erkeğin yardım ettiğini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, insanları kandıracağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sürekli yerinde sayacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin yardım ettiğini gördüyseniz:

  • evinizde bir mutluluk yaşanması olasıdır.

Rüyada bir erkeğin yardım ettiğini görmek hasta olacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yardım edin diye bağırmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada birine yardım ettiğini görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yardım etmemek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işarettir.

Rüyada hamile kadına yardım ettiğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada başbakanın yardım ettiğini görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yardım ettiğini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments