Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe sarılıp uyumak

Rüyada bir erkeğe sarılıp uyumak

Rüyada bir erkeğe sarılıp uyumak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, ev taşımaya, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Rüyada erkeğe sarılarak uyumak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, çok hayır duası alacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğe sarılarak uyumak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalettir.

Rüyada bir erkekle sarılıp uyumak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sarılıp uyumak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle sarılarak uyumak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılıp uyumak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, aşık olacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments