Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir doktora aşık olmak

Rüyada bir doktora aşık olmak

Rüyada bir doktora aşık olmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Rüyada bir doktora aşık olmak gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz ya da ilgi alanınıza giren konularda elinize geçen bilgileri veya haberleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada doktora aşık olmak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Rüyada bir doktora aşık olmak büyük savaşların yaşanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kendisine kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktora diş çektirmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada doktora muayene olduğunu görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına inanılır.

Rüyada doktora diş temizletmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktora gidip ilaç almak büyük çaba sarfedeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada hamile olup doktora gitmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktora görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments