Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümden kurtarmak

Rüyada ölümden kurtarmak

Rüyada ölümden kurtarmak mal sahibi olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yeni bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ya da sevdiğiniz kişilerle hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada birini ölümden kurtarmak aradığı kişiyi bulacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi ölümden kurtarmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, mutlu olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Rüyada başkasını ölümden kurtarmak günah işlemeyi terk edeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini ölümden kurtarmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada bir kadını ölümden kurtarmak gözyaşı döküleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak manevi rahatlamaya erileceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalettir.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak her anlamda şifa bulmaya, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments