Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğa ayakkabı almak

Rüyada bir çocuğa ayakkabı almak

Rüyada bir çocuğa ayakkabı almak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğa ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Rüyada çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna ayakkabı almak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun ayakkabısını kaybetmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına işaret eder.

Rüyada çocuğa ayakkabı almak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğa ayakkabı almak rahat nedir öğreneceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının çamurunu temizlemek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments