Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift bot görmek

Rüyada bir çift bot görmek

Rüyada bir çift bot görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulur.

Rüyada bir çift bot gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada bir çift bot görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada siyah uzun bot görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz botuna binmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu bot görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker botu görmek büyük paralar kazanılacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalettir.

Rüyada bot kaybetmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret eder.

Rüyada eski bot giymek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments