Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bidon su görmek

Rüyada bir bidon su görmek

Rüyada bir bidon su görmek fikirlerinin can bulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada bir bidon su gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin heyacanı yüzünden kendinizi aşırı yormanız olasıdır.

Rüyada bidonla su almak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Rüyada boş su bidonu görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, can bulacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bidonda su görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada su dolu bidonlar görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çirkin bir iş yapmaya işarettir.

Rüyada bidonla su görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz su bidonu görmek çok başarılı işlere girileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine inanılır.

Rüyada bidon su görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments