Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bidonda su görmek

Rüyada bidonda su görmek

Rüyada bidonda su görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada bidonda su gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Rüyada su bidonu taşımak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak gayrimenkul işine girileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada bidon içinde su görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, işinin yoluna gireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su bidon görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bidonlara su doldurmak günahların af olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu bidonlar görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz su bidonu görmek tecrübe kazandıracağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments