Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebekle uyumak

Rüyada bir bebekle uyumak

Rüyada bir bebekle uyumak bunları en doğru şekilde kullanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, en küçük sorunda parlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bebekle uyumak gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Rüyada bebeğin kucağında uyuduğunu görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin uyuduğunu görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına tabir olunur.

Rüyada bebekle uyumak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebekle beraber uyumak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çirkin bir iş yapmaya, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğin uyuduğunu görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada erkek bebekle uyumak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine işarettir.

Rüyada bir bebekle uyumak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebekle uyuduğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments