Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekle uyuduğunu görmek

Rüyada bebekle uyuduğunu görmek

Rüyada bebekle uyuduğunu görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, bununla yüceleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bebekle uyuduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Rüyada bir bebekle uyumak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin uyuduğunu görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada bebekle uyuduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına yorulur.

Rüyada erkek bebeğin uyuduğunu görmek sorunlarını bitireceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulur.

Rüyada erkek bebekle uyumak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalettir.

Rüyada bebekle beraber uyumak sağlık sorunun kalmayacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin kucağında uyuduğunu görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, içine kapanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebekle uyumak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, borç batağına düşeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments