Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebek tarafından öpülmek

Rüyada bir bebek tarafından öpülmek

Rüyada bir bebek tarafından öpülmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sıkıntıya düşüreceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bebek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada bebek tarafından öpülmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine yorulur.

Rüyada bebek tarafından öpüldüğünü görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek tarafından ısırılmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada erkek bebek tarafından öpülmek borçların artacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek tarafından kovalanmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir bebek tarafından öpülmek güzel gelişmeler yaşayacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından boğulmak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölü tarafından öpülmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments