Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek öldüğünü duymak

Rüyada bebek öldüğünü duymak

Rüyada bebek öldüğünü duymak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, evlerindeki huzurun artacağına, yeni bir işe gireceğine, işe zorla gidip geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada bebeğin öldüğünü duymak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet eder.

Rüyada bebek öldüğünü duymak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kazancının artacağına,, zaferlere doymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğinin öldüğünü duymak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada kişinin öldüğünü duymak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet eder.

Rüyada yakın birinin öldüğünü duymak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının öldüğünü duymak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulur.

Rüyada kayınvalidenin öldüğünü duymak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments