Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanın hamile olduğunu görmek

Rüyada bir bayanın hamile olduğunu görmek

Rüyada bir bayanın hamile olduğunu görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada bir bayanın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Rüyada hamile bir bayan görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanın hamile olduğunu görmek şansının yaver gideceğine, maddi güç sahibi olacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalettir.

Rüyada bir bayanı hamile görmek rahat edeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, malvarlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bayanı hamile görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar bayanı hamile görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile bayan görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, dertleri biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bayanı görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada hamile bayanla konuşmak bereketin geleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments