Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayan tarafından öpülmek

Rüyada bir bayan tarafından öpülmek

Rüyada bir bayan tarafından öpülmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, her zaman çok mutlu olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, geçim derdinin kalmayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada bir bayan tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada bayan tarafından öpülmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bayan tarafından öpülmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayanın elini tutmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yaşlı bayan görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada bayan bayana öpüşmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bayan kuaför görmek iyi günler yaşayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile bir bayan görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, artık daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments