Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek

Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek

Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sayılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kendinizi sorumlu hissetttiğiniz durumlarda tartışmalara veya anlaşmazlıklara girmekten kaçının.

Rüyada bayan arkadaş görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işarettir.

Rüyada eski bayan iş arkadaşını görmek sıkıntı yaşanacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan arkadaşını öpmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, hayır vereceğine delalettir.

Rüyada eski bayan arkadaş görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada bayan iş arkadaşlarını görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan iş arkadaşı görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çıkış yolları bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalettir.

Rüyada bayan arkadaşla öpüşmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments