Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının saçını uzun görmek

Rüyada bir başkasının saçını uzun görmek

Rüyada bir başkasının saçını uzun görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının saçını uzun gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada saçın uzun olduğunu görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, güven kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada erkek uzun saç görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet eder.

Rüyada saçları uzun ve sarı görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada saçımı uzun görmek yenileceğine, şifa bulacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada çok uzun saçlı birini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin saçını uzun görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments