Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı uzun görmek

Rüyada saçımı uzun görmek

Rüyada saçımı uzun görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, özgüveninde artış yaşanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçımı uzun gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Rüyada başka birinin saçını uzun görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kızının saçını uzun görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini uzun saçlı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı kadın görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun dalgalı saç görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, parasız günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun örülmüş saç görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments