Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının dişini çekmek

Rüyada bir başkasının dişini çekmek

Rüyada bir başkasının dişini çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının dişini çekmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada dişinden ip çekmek itibar kazanacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada dişimi çekmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi kendinin dişini çekmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalet eder.

Rüyada köpek dişi çekmek dinine bağlı kalacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, dolayısıyla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi çekmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ön dişini çekmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet eder.

Rüyada ön dişi çekmek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişini eliyle çekmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments