Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının evini görmek

Rüyada bir arkadaşının evini görmek

Rüyada bir arkadaşının evini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, ailesini de mutlu edeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, işlerini yoluna sokacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının evini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Rüyada eski arkadaşın evini görmek yükseleceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının evine gizlice girmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşın evini görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kötülüklerden uzak olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini satın almak kazançlı işler yapılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının evinde uyumak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının evinde fare görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın evini görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının evinden kovulmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments