Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın evini görmek

Rüyada arkadaşın evini görmek

Rüyada arkadaşın evini görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, o işten ekmek yiyeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, başarılar elde edileceğine, sevineceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın evini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Rüyada arkadaşın evini temizlemek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın evinde olmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evini sattığını görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaş evine gitmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını kendi evinde görmek variyetinin her geçen gün artacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının evini süpürmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının evini kalabalık görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments