Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, haksızlıklara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını denizde boğulurken görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının denizde boğulduğunu görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada bulanık denizde boğulmak sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada denizde başkasının boğulduğunu görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments