Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir akrabanın taşındığını görmek

Rüyada bir akrabanın taşındığını görmek

Rüyada bir akrabanın taşındığını görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir akrabanın taşındığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle ani tepkiler vermekten kaçının.

Rüyada akrabanın taşındığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işarettir.

Rüyada bir akrabanın taşındığını görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz eve taşınmak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada eski mahalleye taşınmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun taşındığını görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, büyük hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada villaya taşınmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin evine taşınmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments