Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir aile görmek

Rüyada bir aile görmek

Rüyada bir aile görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir aile gördüyseniz:

  • Beklemeyin kontrolü ele alın.

Rüyada aileden birini asker görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada aileden izinsiz evlenmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini ailenle tanıştırmak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aile fertlerinin öldüğünü görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızın ailesini görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, işlerin bozulacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada aileden kaçmak kazancının ve rızkının düşeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments