Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aileden kaçmak

Rüyada aileden kaçmak

Rüyada aileden kaçmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, durumun değişmesine delalet eder.

Rüyada aileden kaçmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada aileden kaçmak rahatının bozulacağına, maddi gücünün eksileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işarettir.

Rüyada ailesinden kaçmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ailede kavga görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aile akraba görmek hayatının da zorlaşacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulur.

Rüyada sevgili ailesini görmek verilen emeklerin heba olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aile hekimini görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aileden ayrılmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sosyal konumunun değişeceğine, günahların da affolacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesini görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments